Kukkalähetys Jyväskylä

Etsitkö kukkakauppaa alueelta Jyväskylä? Kukkalähetys Jyväskylä tuo sinulle helpon ja varman keinoa toimittaa kukkia rakkaallesi. Selaile monipuolista kukkavalikoimaamme ja löydä se täydellinen kukkakimppu. Kukkalähetys toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen Jyväskylään, taaten niiden raikkauden ja loiston. Tee kukkalähetys Jyväskylään – lähetä kukkia helposti netin kautta! Tämän sivun kukkia voit tilata Interflora-kukkakaupasta, mainoslinkin kautta.

Kukkalähetys Jyväskylä

Me uskomme, että kukkien lähettäminen on kaunis tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja iloa. Me haluamme auttaa teitä tekemään päivistänne erityisiä ja muistettavia. Kukat ovat kieli, joka ylittää sanat, ja me haluamme auttaa teitä puhumaan tämän kielen kauneutta.

Olemme tehneet kukkalähetyksen sinulle mahdollisen helpoksi. Teemme yhteistyötä Interflora-kukkakaupan kanssa. Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja, joka vie kukkalähetykset perille. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Suomessa Interflora on toiminut jo vuodesta 1927. Interfloran avulla kukkien lähettäminen lähes koko Suomeen on mahdollista.

Kukkakaupat Jyväskylä

Keskuskulman Kukka, Raivaajantie 1, 40270 Jyväskylä
Kukka- ja hautauspalvelu Nooa, Vapaudenkatu 38, 40100 Jyväskylä
Kukkahuone Helmi, Lusikkakatu 7, 40270 Palokka, Jyväskylä
Kukkakauppa ja hautauspalvelu Marjatta Ryynänen, Puistokatu 19, 40200 Jyväskylä
Kukkakauppa Ruusupuu, Tapionkatu 18, 40200 Jyväskylä
Kukkapalvelu Vehkanna, Ahjokatu 16, 40320 Jyväskylä
Mestarin Kukka, Kauppakatu 24, 40100, Jyväskylä
Sadun kukka, Kakaravaara 8, 40800 Jyväskylä
Pitkäkadun Kukkatalo, Pitkäkatu 23, Jyväskylä