Kukkalähetys Rovaniemi

Etsitkö kukkakauppaa alueelta Rovaniemi? Kukkalähetys Rovaniemi tuo sinulle helpon ja varman keinoa toimittaa kukkia rakkaallesi. Selaile monipuolista kukkavalikoimaamme ja löydä se täydellinen kukkakimppu. Kukkalähetys toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen Rovaniemelle, taaten niiden raikkauden ja loiston. Tee kukkalähetys Rovaniemelle – lähetä kukkia helposti netin kautta! Tämän sivun kukkia voit tilata Interflora-kukkakaupasta, mainoslinkin kautta.

Kukkalähetys Rovaniemi

Me uskomme, että kukkien lähettäminen on kaunis tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja iloa. Me haluamme auttaa teitä tekemään päivistänne erityisiä ja muistettavia. Kukat ovat kieli, joka ylittää sanat, ja me haluamme auttaa teitä puhumaan tämän kielen kauneutta.

Olemme tehneet kukkalähetyksen sinulle mahdollisen helpoksi. Teemme yhteistyötä Interflora-kukkakaupan kanssa. Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja, joka vie kukkalähetykset perille. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Suomessa Interflora on toiminut jo vuodesta 1927. Interfloran avulla kukkien lähettäminen lähes koko Suomeen on mahdollista.

Kukkakaupat Rovaniemi

Kukka-Aitta, Korkalonkatu 2, 96100 Rovaniemi
Kukkakauppa Elrika, Pulkamontie 1, 96900 Rovaniemi
Kukkakauppa Helmi, Rovakatu 18, 96200 Rovaniemi
Kukkakauppa Ukonhattu, Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi
Kukkapuoti Lumikukka, Ruokasenkatu 5, 96100 Rovaniemi
Viherpalvelu Vihreetä, Laajakaista 3 C, 96460, Rovaniemi
Saaran kukka-kioski, Revontultentie 1 Rovaniemi