Kukkalähetys Oulu

Etsitkö kukkakauppaa alueelta Oulu? Kukkalähetys Oulu tuo sinulle helpon ja varman keinoa toimittaa kukkia rakkaallesi. Selaile monipuolista kukkavalikoimaamme ja löydä se täydellinen kukkakimppu. Kukkalähetys toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen Ouluun, taaten niiden raikkauden ja loiston. Tee kukkalähetys Ouluun – lähetä kukkia helposti netin kautta! Tämän sivun kukkia voit tilata Interflora-kukkakaupasta, mainoslinkin kautta.

Kukkalähetys Oulu

Me uskomme, että kukkien lähettäminen on kaunis tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja iloa. Me haluamme auttaa teitä tekemään päivistänne erityisiä ja muistettavia. Kukat ovat kieli, joka ylittää sanat, ja me haluamme auttaa teitä puhumaan tämän kielen kauneutta.

Olemme tehneet kukkalähetyksen sinulle mahdollisen helpoksi. Teemme yhteistyötä Interflora-kukkakaupan kanssa. Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja, joka vie kukkalähetykset perille. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Suomessa Interflora on toiminut jo vuodesta 1927. Interfloran avulla kukkien lähettäminen lähes koko Suomeen on mahdollista.

Kukkakaupat Oulu

Aleniuksen puutarha ja taimisto, Hietasaarentie 39, 90510 Oulu
Kukka-Bukett, Merikoskenkatu 8, 90500 Oulu
Kukka-Maaria Citymarket Kaakkuri, Metsokankaantie 5, 90420 Oulu
Kukkakauppa Kanerva, Asemakatu 12, 90100 Oulu
Kukkakauppa Mia-Maria, Torikatu 14, 90100 Oulu
Kukkamarkkinat Ideapark, Ritaharjuntie 49, 90540, Oulu
Valkea Pioni, Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu
Kukkakauppa Minna Ekdahl, Koskitie 25 b1, Oulu
Kukkastudio Unelmia, Pakkahuoneenkatu 30B, Oulu
Oulun Kukkatoimitus, Oritkarintie 3, Oulu