Meistä

Tervetuloa Kukkalahetys.comiin!

Kukat ovat aina olleet yksi kauneimmista tavoista ilmaista tunteita ja tuoda iloa toisen elämään. Haluamme olla mukana teidän elämän merkityksellisissä hetkissä. Olipa kyseessä sitten iloinen juhla, surullinen hetki, rakkaudenosoitus, kiitos tai yllätys, kukkien voima on vertaansa vailla. Ne tuovat hymyn vastaanottajan kasvoille ja välittävät tunteita, joita ei aina sanoilla voi ilmaista.

Me uskomme, että kukkien lähettäminen on kaunis tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja iloa. Me haluamme auttaa teitä tekemään päivistänne erityisiä ja muistettavia. Kukat ovat kieli, joka ylittää sanat, ja me haluamme auttaa teitä puhumaan tämän kielen kauneutta.

Olemme tehneet kukkalähetyksen sinulle mahdollisen helpoksi. Teemme yhteistyötä Interflora-kukkakaupan kanssa. Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja, joka vie kukkalähetykset perille. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Suomessa Interflora on toiminut jo vuodesta 1927. Interfloran avulla kukkien lähettäminen lähes koko Suomeen on mahdollista.

Katso kukat ja kukkakimput ja tilaa kukkalähetys!

Lämpimin terveisin,
Irene Johansson