Kukkalähetys Pori

Etsitkö kukkakauppaa alueelta Pori? Kukkalähetys Pori tuo sinulle helpon ja varman keinoa toimittaa kukkia rakkaallesi. Selaile monipuolista kukkavalikoimaamme ja löydä se täydellinen kukkakimppu. Kukkalähetys toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen Poriin, taaten niiden raikkauden ja loiston. Tee kukkalähetys Poriin – lähetä kukkia helposti netin kautta! Tämän sivun kukkia voit tilata Interflora-kukkakaupasta, mainoslinkin kautta.

Kukkalähetys Pori

Me uskomme, että kukkien lähettäminen on kaunis tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja iloa. Me haluamme auttaa teitä tekemään päivistänne erityisiä ja muistettavia. Kukat ovat kieli, joka ylittää sanat, ja me haluamme auttaa teitä puhumaan tämän kielen kauneutta.

Olemme tehneet kukkalähetyksen sinulle mahdollisen helpoksi. Teemme yhteistyötä Interflora-kukkakaupan kanssa. Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja, joka vie kukkalähetykset perille. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Suomessa Interflora on toiminut jo vuodesta 1927. Interfloran avulla kukkien lähettäminen lähes koko Suomeen on mahdollista.

Kukkakaupat Pori

Antin Kukka, Eteläpuisto 13, 28100 Pori
Floristimestari Kirsi Saarenpää, Liisankatu 8, 28100 Pori
Kartanon Kukka, Härmäntie 2, 28430, Pori
Kukka- ja sisustuspuoti Ihana, Kirkkotienpää 1, 28800 Pori ​
Kukkakauppa Kukkii, Valtakatu 3, 28100 Pori
Laineen kukka, Vanhakoivistontie 3, 28360 Pori
Oma kukka, Itäkeskuksenkaari 6, 28130, Pori
Puuvillan Kukka, Siltapuistokatu 14, 28100, Pori
Kukkakauppa Koivulan Kukkapalvelu, Herralahdenraitti 1, Pori
Kukkakauppa Vähärauman Kukka, Vähäraumantie 55, Pori