Kukkalähetys Lahti

Etsitkö kukkakauppaa alueelta Lahti? Kukkalähetys Lahti tuo sinulle helpon ja varman keinoa toimittaa kukkia rakkaallesi. Selaile monipuolista kukkavalikoimaamme ja löydä se täydellinen kukkakimppu. Kukkalähetys toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen Lahteen, taaten niiden raikkauden ja loiston. Tee kukkalähetys Lahteen – lähetä kukkia helposti netin kautta! Tämän sivun kukkia voit tilata Interflora-kukkakaupasta, mainoslinkin kautta.

Kukkalähetys Lahti

Me uskomme, että kukkien lähettäminen on kaunis tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja iloa. Me haluamme auttaa teitä tekemään päivistänne erityisiä ja muistettavia. Kukat ovat kieli, joka ylittää sanat, ja me haluamme auttaa teitä puhumaan tämän kielen kauneutta.

Olemme tehneet kukkalähetyksen sinulle mahdollisen helpoksi. Teemme yhteistyötä Interflora-kukkakaupan kanssa. Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja, joka vie kukkalähetykset perille. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Suomessa Interflora on toiminut jo vuodesta 1927. Interfloran avulla kukkien lähettäminen lähes koko Suomeen on mahdollista.

Kukkakaupat Lahti

Keijunkehrä, Launeenkatu 61, 15610 Lahti
Kukka ja Sisustus Neilikka, Aleksanterinkatu 25 a B, 15140 Lahti
KukkaKaristo, Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti
Kukkakauppa KukkaPii, Hämeenkatu 14, 15110 Lahti
Kukkakauppa Pinja, Ritaniemenkatu 13, Mukkulan torialue, 15240 Lahti
Kukkakauppa Villiviini, Koritie 2, 15540, Lahti
Kukkatarha Koskinen, Hirsimetsäntie 92 ,15200 Lahti
Lahden Kukkatalo, Petsamonkatu 11, 15830 Lahti
TiiaMarian Kukka, Ajokatu 53, 15500, Lahti
Kukkakauppa Neilikka, Takojankatu 3a, Lahti
Kukkakulma Sáriina, Lahdenkatu 47, Lahti