Kukkalähetys Kouvola

Etsitkö kukkakauppaa alueelta Kouvola? Kukkalähetys Kouvola tuo sinulle helpon ja varman keinoa toimittaa kukkia rakkaallesi. Selaile monipuolista kukkavalikoimaamme ja löydä se täydellinen kukkakimppu. Kukkalähetys toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen Kouvolaan, taaten niiden raikkauden ja loiston. Tee kukkalähetys Kouvolaan – lähetä kukkia helposti netin kautta! Tämän sivun kukkia voit tilata Interflora-kukkakaupasta, mainoslinkin kautta.

Kukkalähetys Kouvola

Kukkakaupat Kouvola

Haavikon Puutarha, Elsantie 14, 45740 Kouvola
Kouvolan Kukkakauppa, Salpausselänkatu 28, 45100 Kouvola
Kukkalinja, Päätie 13, 46900 Inkeroinen, Kouvola
Rosarium, Utinkatu 67, 45200 Kouvola
Ruusupuu, Keskusaukio 1, 45700 Kouvola
Tykän Puutarha, Sairaalankaari, 46860 Kouvola
Viherpeukalot, Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, 45720 Kouvola
Kukkapuoti Eveliina, Mantereentie 2, Kouvola
Viherpeukalot Veturi, Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, Kouvola

Me uskomme, että kukkien lähettäminen on kaunis tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja iloa. Me haluamme auttaa teitä tekemään päivistänne erityisiä ja muistettavia. Kukat ovat kieli, joka ylittää sanat, ja me haluamme auttaa teitä puhumaan tämän kielen kauneutta.

Olemme tehneet kukkalähetyksen sinulle mahdollisen helpoksi. Teemme yhteistyötä Interflora-kukkakaupan kanssa. Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja, joka vie kukkalähetykset perille. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Suomessa Interflora on toiminut jo vuodesta 1927. Interfloran avulla kukkien lähettäminen lähes koko Suomeen on mahdollista.