Kukkalähetys Lappeenranta

Etsitkö kukkakauppaa alueelta Lappeenranta? Kukkalähetys Lappeenranta tuo sinulle helpon ja varman keinoa toimittaa kukkia rakkaallesi. Selaile monipuolista kukkavalikoimaamme ja löydä se täydellinen kukkakimppu. Kukkalähetys toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen Lappeenrantaan, taaten niiden raikkauden ja loiston. Tee kukkalähetys Lappeenrantaan – lähetä kukkia helposti netin kautta! Tämän sivun kukkia voit tilata Interflora-kukkakaupasta, mainoslinkin kautta.

Kukkalähetys Lappeenranta

Me uskomme, että kukkien lähettäminen on kaunis tapa ilmaista rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja iloa. Me haluamme auttaa teitä tekemään päivistänne erityisiä ja muistettavia. Kukat ovat kieli, joka ylittää sanat, ja me haluamme auttaa teitä puhumaan tämän kielen kauneutta.

Olemme tehneet kukkalähetyksen sinulle mahdollisen helpoksi. Teemme yhteistyötä Interflora-kukkakaupan kanssa. Interflora on Suomen johtava kukkatervehdysten toimittaja, joka vie kukkalähetykset perille. Interflora välittää päivittäin satoja tunteita ja tuoksuja kukkatervehdyksillä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Suomessa Interflora on toiminut jo vuodesta 1927. Interfloran avulla kukkien lähettäminen lähes koko Suomeen on mahdollista.

Kukkakaupat Lappeenranta

Eevan Kukka, Tellervonkatu 58 A, 53100 Lappeenranta
Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Tolvanen, Kauppakatu 53, 53100 Lappeenranta
Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Nyberg, Kauppakatu 41, 53100 Lappeenranta
Mirjamin Kukkakauppa, Kauppakatu 49, Lappeenranta
Puotilan Kukka, Sunisenkatu 3 A 33, Lappeenranta